It's time to grow RomaniaActive Health & Fitness Business Summit
București 2023

În noiembrie 2023, Bucureștiul se pregătește să găzduiască evenimentul anului în industria fitness din România - RomaniaActive Health & Fitness Business Summit. Acest eveniment revoluționar, adresat operatorilor și managerilor de săli de fitness, îți oferă oportunitatea de a interacționa cu experți și lideri români și internaționali, care vor împărtăși cele mai bune practici și strategii pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod eficient și inovator.

Timp de o zi vei avea parte de panel-uri susținute de specialiști în industria fitness, care vor explora teme precum strategii de vânzări, programe corporate, utilizarea inteligenței artificiale în marketing și multe altele.

Pregătește-te să fii inspirat

Descoperă cele mai recente tendințe și inovații în fitness

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este evenimentul care aduce împreună operatori și manageri de săli de fitness, într-un context vibrant și inovator. Acest summit este locul perfect pentru a te conecta cu experți și lideri de top din industria fitness, atât din România, cât și din întreaga lume.

În timpul summit-ului vei participa la diverse panel-uri care vor explora subiecte cheie pentru a-ți dezvolta și optimiza sala de fitness:

  • Strategii de vânzări: Descoperă secretele pentru a-ți crește vânzările și a maximiza profitul prin intermediul tehnicilor avansate de vânzări și abordări noi în marketing.
  • Programe corporate: Află cum să dezvolți parteneriate de succes cu companiile și să creezi programe corporate care să atragă și să rețină angajații acestora.
  • Fitness digital: Descoperă tendințele emergente în antrenamentele online, tehnologii de vârf și soluții pentru a-ți extinde oferta de servicii și a crește veniturile.
  • Retenția și angajarea clienților: Cum să creezi o comunitate solidă și să menții clienții angajați și satisfăcuți pe termen lung, prin abordări creative și tehnici de comunicare eficiente.
  • Managementul personalului: Află cele mai bune practici în selecția, formarea și menținerea angajaților valoroși în echipa ta de fitness.

Nu pierde șansa de a te alătura comunității celor mai pasionați și inovatori profesioniști din industria fitness. Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să îți transformi clubul de fitness în într-un adevărat centru de succes și performanță!

Learn

1 zi de training intensiv

Grow

Idei practice pe care le poți aplica de a doua zi

Network

Întâlnești oameni din industria de fitness din România

Cum a fost RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2022

agenda

Agenda evenimentului

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2023

Fii parte din această experiență unică, care va transforma modul în care te raportezi la industria fitness și te va ajuta să-ți atingi obiectivele de afaceri mult mai rapid. Înscrie-te astăzi și nu rata șansa de a-ți revoluționa clubul de fitness în cadrul RomaniaActive Health & Fitness Business Summit – evenimentul care schimbă regulile jocului în lumea fitnessului!

Locurile sunt limitate la 150 de participanți pentru fiecare workshop.

Agenda evenimentului se va lansa dupa 1 Septembrie 2023.

Bine ai venit în lumea fitnessului de mâine!

O locație premium pentru cel mai important eveniment din fitness

NORD Events Center, locația perfectă pentru evenimentul nostru, este un spațiu modern și sofisticat, amplasat în inima Bucureștiului. Cu o capacitate generoasă și dotări de ultimă generație, acest centru de evenimente oferă o atmosferă inspirațională și dinamică, în care se îmbină arhitectura contemporană cu elemente de design inovatoare.

NORD Events Center

Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr 4-6
București

NORD Events Center

Cel mai important eveniment pentru industria de fitness din România

Eveniment organizat de RomaniaActive și UPfit.cloud

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este un eveniment organizat de RomaniaActive și UPfit.cloud.

RomaniaActive și UPfit.cloud, două nume de referință în industria fitness din România, își unesc forțele pentru a-ți oferi un eveniment de neuitat. Având o misiune comună de a sprijini dezvoltarea cluburilor de fitness, acești doi organizatori reprezintă o garanție a calității și a informațiilor relevante care vor fi oferite în cadrul evenimentului.

UPfit.cloud, cu o experiență vastă în software pentru săli de fitness și soluții inovatoare, și RomaniaActive, cea mai mare asociație a industriei de fitness din țară, își aduc expertiza și pasiunea pentru a crea un summit care să te inspire și să-ți ofere instrumentele necesare pentru a-ți crește afacerea într-un mod eficient.

Nu rata ocazia să te alături unui eveniment care îți va deschide noi perspective și îți va oferi cunoștințele necesare pentru a îți îmbunătăți strategiile de vânzare și a-ți transforma clubul de fitness într-un adevărat succes. Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să îți accelerezi afacerea către noi culmi ale performanței. Fii parte din comunitatea celor mai pasionați și dedicați profesioniști din industria fitness și înscrie-te chiar azi!


cum a fost la evenimente

Evenimentele noastre din trecut

Am organizat o mulțime de evenimente dedicate industriei fitness din România, la care au participat câteva sute de operatori și lideri din industrie. Iată cum a fost!