It's time to discover Fitness Business Romania Expo Show
București 2023

Fitness Business Romania Expo Show redefinește industria fitness și aduce împreună operatori, manageri și profesioniști din domeniu pentru a explora cele mai recente tendințe, produse și tehnologii care îți vor transforma afacerea. Vino în noiembrie 2023 la București și pregătește-te să descoperi inovație, inspirație și conexiuni valoroase.

Imaginat ca o expoziție dinamică și interactivă, Fitness Business Romania Expo Show îți va oferi acces la cei mai importanți furnizori din România și străinătate, care își vor prezenta cele mai noi produse și tehnologii, menite să revoluționeze modul în care operează cluburile de fitness.

Descoperă viitorul industriei fitness

Primul expo show din industria fitness din România

Fitness Business Romania Expo Show este primul eveniment de tip expo din industria fitness din România unde furnizorii de top din România și străinătate își vor prezenta cele mai noi produse și tehnologii în materie de echipamente, nutriție și software. Aici vei avea ocazia să interacționezi direct cu reprezentanții acestor companii și să descoperi soluții revoluționare pentru afacerea ta.

Fie că ești interesat de echipamente de ultimă generație, soluții software inovatoare sau strategii de marketing eficiente, acest expo show este locul unde trebuie să fii!

De asemenea, vei putea participa la o serie de workshop-uri specializate, concepute pentru a-ți dezvolta abilitățile în diferite aspecte ale managementului unei săli de fitness și pentru a-ți oferi o perspectivă practică asupra implementării de strategii inovatoare.

Expo

Peste 50 de expozanți

Learn

8 workshopuri practice

Network

Întâlnești oameni din industria de fitness din România

agenda

Agenda evenimentului

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2023

Fii parte din această experiență unică, care va transforma modul în care te raportezi la industria fitness și te va ajuta să-ți atingi obiectivele de afaceri mult mai rapid. Înscrie-te astăzi și nu rata șansa de a-ți revoluționa clubul de fitness în cadrul RomaniaActive Health & Fitness Business Summit – evenimentul care schimbă regulile jocului în lumea fitnessului!

Locurile sunt limitate la 150 de participanți pentru fiecare workshop.

Agenda evenimentului se va lansa dupa 1 Septembrie 2023.

Viitorul industriei fitness

Un spațiu modern pentru primul expo show din fitnessul românesc

Te invităm să descoperi cele mai noi inovații din domeniul fitness la Fitness Business Romania Expo Show, un eveniment unic și inspirațional, gândit special pentru operatori, manageri și profesioniști din industria fitness. În noiembrie 2023, NORD Events Center din București va fi transformat într-un hub inovator pentru tot ce înseamnă fitness.

NORD Events Center

Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr 4-6
București

NORD Events Center

rezervare

participă ca și expozant

Rezervă-ți loc ca și expozant

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul!

Înregistrează-te la workshop și vei primi acces și la materiale adiționale educative, înregistrările de la eveniment și multe alte surprize. Atenție, numărul de locuri la fiecare eveniment este de maxim 25.

Stand și promovare

Cere o ofertă

Completează datele tale în formularul de mai jos și un coleg din echipa noastră te va contacta în cel mai scurt cu mai multe detalii

Completarea acestui formular nu te obligă la cumpărarea efectivă a biletului. Te rugăm să ții cont că locurile sunt limitate la fiecare workshop.

Dacă ai un voucher de reducere (ești client UPfit.cloud sau membru RomaniaActive), introdu seria și numărul acestuia, și se va valida reducerea când se va emite biletul.

Te vom contacta pentru confirmarea rezervării
Invitația la eveniment și alte detalii le vei primi pe email
Completează seria și numărul voucherului de reducere


Vom folosi datele completate exclusiv pentru a îți rezerva un loc la un eveniment Fitness Business Sessions. Nu îți vom trimite mesaje nesolicitate și nici nu vom distribui datele tale de contact.
Dacă nu dorești să ne trimiți datele tale, te rugăm să ne contactezi tu direct.
*/?>
Cel mai important eveniment pentru industria de fitness din România

Eveniment organizat de RomaniaActive și UPfit.cloud

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este un eveniment organizat de RomaniaActive și UPfit.cloud.

RomaniaActive și UPfit.cloud, două nume de referință în industria fitness din România, își unesc forțele pentru a-ți oferi un eveniment de neuitat. Având o misiune comună de a sprijini dezvoltarea cluburilor de fitness, acești doi organizatori reprezintă o garanție a calității și a informațiilor relevante care vor fi oferite în cadrul evenimentului.

UPfit.cloud, cu o experiență vastă în software pentru săli de fitness și soluții inovatoare, și RomaniaActive, cea mai mare asociație a industriei de fitness din țară, își aduc expertiza și pasiunea pentru a crea un summit care să te inspire și să-ți ofere instrumentele necesare pentru a-ți crește afacerea într-un mod eficient.

Nu rata ocazia să te alături unui eveniment care îți va deschide noi perspective și îți va oferi cunoștințele necesare pentru a îți îmbunătăți strategiile de vânzare și a-ți transforma clubul de fitness într-un adevărat succes. Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să îți accelerezi afacerea către noi culmi ale performanței. Fii parte din comunitatea celor mai pasionați și dedicați profesioniști din industria fitness și înscrie-te chiar azi!


calendar evenimente viitoare

Evenimentele noastre viitoare

Nu ne oprim aici! Plănuim o mulțime de evenimente interesante în acest an în diverse orașe din România. Descoperă agenda noastră și înscrie-te acum!


cum a fost la evenimente

Evenimentele noastre din trecut

Am organizat o mulțime de evenimente dedicate industriei fitness din România, la care au participat câteva sute de operatori și lideri din industrie. Iată cum a fost!