It's time to learn The Upgrade Your Sales Bootcamp
Timișoara 2023

The Upgrade Your Sales Bootcamp este primul curs despre vânzări destinat operatorilor și managerilor de săli de fitness din România.

Acest workshop își propune să revoluționeze modul în care operatorii și managerii de săli de fitness își conduc afacerea și să le ofere instrumentele necesare pentru a atinge noi culmi ale succesului. Învață de la experți în domeniu cum să îți dezvolți afacerea și să fii în pas cu tendințele din industria fitness. Fiecare aspect al workshopului este conceput pentru a-ți oferi o abordare practică și creativă, care să te ajute să îți îmbunătățești vânzările clubului tău de fitness.

Primul bootcamp pentru operatorii de săli de fitness

Transformă-ți clubul într-o singură zi

The Upgrade Your Sales Bootcamp este un workshop unic, conceput special pentru operatorii și managerii de săli de fitness care vor să facă o diferență în industria lor și să obțină rezultate remarcabile.

Cu sesiuni practice și inovatoare, vei primi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți crește vânzările și a-ți transforma clubul de fitness într-o mașină de succes!

Acest workshop intensiv și captivant îți va oferi o experiență completă, în cadrul căreia vei învăța:

  • Mindset-ul campionilor: Descoperă secretele mentalității de succes în domeniul fitness și cum să îți cultivi o atitudine de învingător, pentru a atinge noi niveluri de performanță în afacerea ta.
  • Optimizarea activității de vânzări în recepție: Învață cum să îți eficientizezi activitatea de vânzări, astfel încât să maximizezi conversiile și să îți crești veniturile.
  • Angajarea și formarea recepționerilor pricepuți la vânzări: Află cum să recrutezi și să formezi recepționeri talentați care să reprezinte imaginea clubului tău și să vândă cu succes produse și servicii.
  • Vânzarea de produse și servicii complementare: Descoperă cum să îți diversifici oferta și să-ți mărești profiturile prin vânzarea de produse și servicii care să completeze experiența clienților tăi.
  • Plățile online și plățile recurente: Stăpânește arta gestionării plăților online și implementează sisteme de plăți recurente pentru a-ți asigura un flux constant de venituri.
  • Vânzări corporate: Descoperă cum să stabilești relații solide cu companiile și să dezvolți programe corporate care să atragă un număr mare de clienți și să genereze venituri suplimentare pentru clubul tău de fitness.
  • Măsurarea și optimizarea performanței: Înțelege cum să utilizezi indicatorii cheie de performanță (KPI) pentru a evalua eficiența strategiilor tale și pentru a le ajusta în consecință.

The Upgrade Your Sales Bootcamp este un curs esențial pentru toți operatorii și managerii de săli de fitness care doresc să își dezvolte afacerea și să se mențină în topul industriei. Acest workshop te va ajuta să îți crești vânzările, să îți optimizezi strategiile și să îți fidelizezi clienții, oferindu-ți toate instrumentele de care ai nevoie pentru a excela în domeniul fitness.

Learn

1 zi de training intensiv

Grow

Idei practice pe care le poți aplica de a doua zi

Network

Întâlnești oameni din industria de fitness din România

Cum a fost la evenimentele trecute

agenda

Deblochează potențialul afacerii tale

The Upgrade Your Sales Bootcamp

De la strategii de creștere a vânzărilor până la vânzări corporate și online, The Upgrade Your Sales Bootcamp își propune să-ți ofere toate instrumentele și cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți transforma clubul într-un adevărat centru de excelență în domeniul fitness.

Pe parcursul zilei, vei participa la o serie de sesiuni interactive și workshopuri practice, susținute de experți în domeniul fitness, care te vor ajuta să înțelegi cum să aplici cu succes cele mai noi tehnici și abordări în clubul tău. Fiecare sesiune este gândită pentru a îți dezvolta abilitățile și a-ți oferi o perspectivă proaspătă asupra modului în care poți crește și evolua în industria fitness.

Locurile sunt limitate la 25 de participanți pentru fiecare workshop.

Participanții vor primi acces gratuit și exclusiv la peste 50 de materiale educaționale tipărite și în format electronic.

Experiență de mai bine de un deceniu în fitness

Fă cunoștință cu experții UPfit

Suntem încântați să-ți prezentăm echipa noastră de experți în industria fitness, provenind din cadrul companiei UPfit.cloud, lider în furnizarea de soluții software pentru cluburile de fitness. Echipa noastră de experți are o bogată experiență în toate aspectele industriei fitness și s-au specializat în dezvoltarea de strategii eficiente și inovatoare pentru a ajuta cluburile de fitness să prospere într-un mediu competitiv. De la vânzări și marketing până la gestionarea resurselor umane și optimizarea proceselor, experții noștri înțeleg complexitatea și provocările cu care se confruntă operatorii și managerii de săli de fitness.

Pe parcursul cursului The Upgrade Your Sales Bootcamp, experții UPfit vor prezenta strategii aplicabile direct pe platforma UPfit.cloud, astfel încât să poți pune în aplicare cu ușurință cunoștințele dobândite și să-ți îmbunătățești performanțele într-un timp scurt.

George Damian

George Damian

CEO UPfit.cloud

Cosmin Turcu

Cosmin Turcu

Sales manager UPfit.cloud

Alexandra Săndoiu

Alexandra Săndoiu

Marketing Manager UPfit.cloud

Începe să-ți construiești viitorul în industria fitness

Locația ideală pentru The Upgrade Your Sales Bootcamp

Situat în inima orașului Timișoara, Hotel Ibis reprezintă locația ideală pentru a găzdui The Upgrade Your Sales Bootcamp, un eveniment inovator și dinamic destinat să transforme modul în care operatorii și managerii de săli de fitness abordează afacerea lor. Acest hotel modern și elegant oferă nu numai un cadru confortabil și primitor, dar și o atmosferă inspirațională, perfectă pentru un curs de învățare intensivă și interactivă.

Hotel Ibis Timișoara

Sala Blues
Calea Circumvalațiunii nr. 8-10A
Timișoara, jud. Timiș

Site Ibis Timisoara

rezervare

participă la workshop

Înscrie-te acum la workshop

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul!

Înregistrează-te la workshop și vei primi acces și la materiale adiționale educative, înregistrările de la eveniment și multe alte surprize. Atenție, numărul de locuri la fiecare eveniment este de maxim 25.

Tichet participare

873 Lei

Bilet participare workshop premium
1 zi

Completează datele tale în formularul de mai jos și un coleg din echipa noastră te va contacta în cel mai scurt cu mai multe detalii

Completarea acestui formular nu te obligă la cumpărarea efectivă a biletului. Te rugăm să ții cont că locurile sunt limitate la fiecare workshop.

Dacă ai un voucher de reducere (ești client UPfit.cloud sau membru RomaniaActive), introdu seria și numărul acestuia, și se va valida reducerea când se va emite biletul.

Te vom contacta pentru confirmarea rezervării
Invitația la eveniment și alte detalii le vei primi pe email
Completează seria și numărul voucherului de reducere


Vom folosi datele completate exclusiv pentru a îți rezerva un loc la un eveniment Fitness Business Sessions. Nu îți vom trimite mesaje nesolicitate și nici nu vom distribui datele tale de contact.
Dacă nu dorești să ne trimiți datele tale, te rugăm să ne contactezi tu direct.

Experți în industrie

The Upgrade Your Sales Bootcamp powered by UPfit.cloud

Descoperă secretele vânzărilor de succes și transformă-ți clubul într-un lider al pieței! The Upgrade Your Sales Bootcamp este primul curs dintr-o serie de cursuri intensive menite să ajute operatorii și managerii de cluburi de fitness să-și dezvolte echipa de vânzări și să obțină profiturile pe are le merită.

Alătură-te experților UPfit.cloud la The Upgrade Your Sales Bootcamp și pregătește-te să explorezi noi orizonturi în domeniul fitness, să-ți îmbogățești cunoștințele și să-ți transformi afacerea într-o forță de neoprit în industrie! Înscrie-te acum. Locurile sunt limitate!


calendar evenimente viitoare

Evenimentele noastre viitoare

Nu ne oprim aici! Plănuim o mulțime de evenimente interesante în acest an în diverse orașe din România. Descoperă agenda noastră și înscrie-te acum!


cum a fost la evenimente

Evenimentele noastre din trecut

Am organizat o mulțime de evenimente dedicate industriei fitness din România, la care au participat câteva sute de operatori și lideri din industrie. Iată cum a fost!