It's time to learn The Upgrade Your Sales Bootcamp
București 2023

The Upgrade Your Sales Bootcamp continuă cu edițiile de toamnă. Primul curs va avea loc în septembrie la București și promite să ofere același nivel înalt de experiență și cunoștințe în domeniul vânzărilor pentru operatorii și managerii de săli de fitness.

Nu rata șansa de a-ți îmbunătăți vânzările și a accelera creșterea afacerii tale în domeniul fitness! Înscrie-te acum la The Upgrade Your Sales Bootcamp în București și pregătește-te să-ți reinventezi strategiile de vânzări și să-ți îndeplinești potențialul!

Bootcamp pentru operatorii de săli de fitness

Reinventează-ți afacerea într-o singură zi

The Upgrade Your Sales Bootcamp este un eveniment intensiv și interactiv, în cadrul căruia vei învăța cum să-ți îmbunătățești performanțele de vânzări și să-ți dezvolți afacerea într-un mediu fitness competitiv. Cursul se va axa pe teme precum: mindsetul potrivit în vânzări, optimizarea procesului de vânzări în recepție, angajarea și formarea de recepționeri competenți în vânzări, strategii de vânzări de produse și servicii, plăți online și recurente, vânzări corporate și multe altele.

Vei învăța și despre subiecte precum:

  • Mindset-ul campionilor: Descoperă secretele mentalității de succes în domeniul fitness și cum să îți cultivi o atitudine de învingător, pentru a atinge noi niveluri de performanță în afacerea ta.
  • Optimizarea activității de vânzări în recepție: Învață cum să îți eficientizezi activitatea de vânzări, astfel încât să maximizezi conversiile și să îți crești veniturile.
  • Angajarea și formarea recepționerilor pricepuți la vânzări: Află cum să recrutezi și să formezi recepționeri talentați care să reprezinte imaginea clubului tău și să vândă cu succes produse și servicii.
  • Vânzarea de produse și servicii complementare: Descoperă cum să îți diversifici oferta și să-ți mărești profiturile prin vânzarea de produse și servicii care să completeze experiența clienților tăi.
  • Plățile online și plățile recurente: Stăpânește arta gestionării plăților online și implementează sisteme de plăți recurente pentru a-ți asigura un flux constant de venituri.
  • Vânzări corporate: Descoperă cum să stabilești relații solide cu companiile și să dezvolți programe corporate care să atragă un număr mare de clienți și să genereze venituri suplimentare pentru clubul tău de fitness.
  • Măsurarea și optimizarea performanței: Înțelege cum să utilizezi indicatorii cheie de performanță (KPI) pentru a evalua eficiența strategiilor tale și pentru a le ajusta în consecință.

The Upgrade Your Sales Bootcamp este un curs esențial pentru toți operatorii și managerii de săli de fitness care doresc să își dezvolte afacerea și să se mențină în topul industriei. Acest workshop te va ajuta să îți crești vânzările, să îți optimizezi strategiile și să îți fidelizezi clienții, oferindu-ți toate instrumentele de care ai nevoie pentru a excela în domeniul fitness.

Learn

1 zi de training intensiv

Grow

Idei practice pe care le poți aplica de a doua zi

Network

Întâlnești oameni din industria de fitness din România

Cum a fost la evenimentele trecute

agenda

Deblochează potențialul afacerii tale

The Upgrade Your Sales Bootcamp

De la strategii de creștere a vânzărilor până la vânzări corporate și online, The Upgrade Your Sales Bootcamp își propune să-ți ofere toate instrumentele și cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți transforma clubul într-un adevărat centru de excelență în domeniul fitness.

Pe parcursul zilei, vei participa la o serie de sesiuni interactive și workshopuri practice, susținute de experți în domeniul fitness, care te vor ajuta să înțelegi cum să aplici cu succes cele mai noi tehnici și abordări în clubul tău. Fiecare sesiune este gândită pentru a îți dezvolta abilitățile și a-ți oferi o perspectivă proaspătă asupra modului în care poți crește și evolua în industria fitness.

Locurile sunt limitate la 25 de participanți pentru fiecare workshop.

Participanții vor primi acces gratuit și exclusiv la peste 50 de materiale educaționale tipărite și în format electronic.

Experiență de mai bine de un deceniu în fitness

Fă cunoștință cu experții UPfit

Suntem încântați să-ți prezentăm echipa noastră de experți în industria fitness, provenind din cadrul companiei UPfit.cloud, lider în furnizarea de soluții software pentru cluburile de fitness. Echipa noastră de experți are o bogată experiență în toate aspectele industriei fitness și s-au specializat în dezvoltarea de strategii eficiente și inovatoare pentru a ajuta cluburile de fitness să prospere într-un mediu competitiv. De la vânzări și marketing până la gestionarea resurselor umane și optimizarea proceselor, experții noștri înțeleg complexitatea și provocările cu care se confruntă operatorii și managerii de săli de fitness.

Pe parcursul cursului The Upgrade Your Sales Bootcamp, experții UPfit vor prezenta strategii aplicabile direct pe platforma UPfit.cloud, astfel încât să poți pune în aplicare cu ușurință cunoștințele dobândite și să-ți îmbunătățești performanțele într-un timp scurt.

George Damian

George Damian

CEO UPfit.cloud

Cosmin Turcu

Cosmin Turcu

Sales manager UPfit.cloud

Alexandra Săndoiu

Alexandra Săndoiu

Marketing Manager UPfit.cloud

Accelerează creșterea afacerii tale

Locația perfectă pentru The Upgrade Your Sales Bootcamp

Noul workshop din seria The Upgrade Your Sales Bootcamp va avea loc într-o locație de prestigiu în București, oferind un cadru confortabil, modern și stimulant pentru a te ajuta să te concentrezi asupra învățăturii și să-ți dezvolți noi abilități. În plus, vei avea ocazia să interacționezi cu alți profesioniști din industrie, să-ți extinzi rețeaua de contacte și să împărtășești experiențe și sfaturi utile.

Hotel Ramada North București

Strada Daniel Danielopolu, nr. 44
București

Hotel Ramada North București

rezervare

participă la workshop

Înscrie-te acum la workshop

Înscrie-te acum și rezervă-ți locul!

Înregistrează-te la workshop și vei primi acces și la materiale adiționale educative, înregistrările de la eveniment și multe alte surprize. Atenție, numărul de locuri la fiecare eveniment este de maxim 25.

Tichet participare

873 Lei

Bilet participare workshop premium
1 zi

Completează datele tale în formularul de mai jos și un coleg din echipa noastră te va contacta în cel mai scurt cu mai multe detalii

Completarea acestui formular nu te obligă la cumpărarea efectivă a biletului. Te rugăm să ții cont că locurile sunt limitate la fiecare workshop.

Dacă ai un voucher de reducere (ești client UPfit.cloud sau membru RomaniaActive), introdu seria și numărul acestuia, și se va valida reducerea când se va emite biletul.

Te vom contacta pentru confirmarea rezervării
Invitația la eveniment și alte detalii le vei primi pe email
Completează seria și numărul voucherului de reducere


Vom folosi datele completate exclusiv pentru a îți rezerva un loc la un eveniment Fitness Business Sessions. Nu îți vom trimite mesaje nesolicitate și nici nu vom distribui datele tale de contact.
Dacă nu dorești să ne trimiți datele tale, te rugăm să ne contactezi tu direct.

Nu rata șansa să-ți îmbunătățești vânzările

The Upgrade Your Sales Bootcamp powered by UPfit.cloud

Înscrie-te acum la The Upgrade Your Sales Bootcamp și transformă-ți clubul de fitness într-o forță de neoprit pe piața locală! Dă curs acestei oportunități de a învăța direct de la experții din industrie și de a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniul vânzărilor și managementului cluburilor de fitness.

Fă parte din această aventură care te va propulsa spre succes și te va ajuta să îți maximizezi profiturile. Nu rata această șansă unică de a întâlni alți profesioniști din domeniu și de a-ți crea un avantaj competitiv! Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să îți revoluționezi clubul de fitness!


calendar evenimente viitoare

Evenimentele noastre viitoare

Nu ne oprim aici! Plănuim o mulțime de evenimente interesante în acest an în diverse orașe din România. Descoperă agenda noastră și înscrie-te acum!


cum a fost la evenimente

Evenimentele noastre din trecut

Am organizat o mulțime de evenimente dedicate industriei fitness din România, la care au participat câteva sute de operatori și lideri din industrie. Iată cum a fost!